SEO & Google Ads

Alle vil gerne ligge øverst på Google, men det kræver hårdt arbejde med bl.a. SEO for at nå målet... eller noget der nærmer sig. Det vil ofte også være en god idé at benytte Google Ads og andre værktøjer - vi kan hjælpe dig med at udarbejde en plan, sætte den i gang - og følge op på den.

SEO & Ads

90% af søgninger er på 1 side af Google´s sørgeresultater – det er helt klart en god investering at fokusere på SEO (søgemaskineoptimering), det giver på sigt et positivt resultat.

SEO analyse og implementering

Start med at lave en analyse af din virksomhed – her går vi dine produkter eller ydelser igennem og finder de bedst egnede søgeord for din branche – i dette tilfælde er det helt klart en fordel at få en ekstern person til at være med i denne proces, da vi alle tænker forskelligt og søger på forskellige måder.

Vi går din tekst igennem og kigger på dit web-site som også er en meget vigtigt ting i forhold hvordan den er bygget op og går følgende igennem.

  • Kortlægning af din nuværende kundekonvertering.
  • Kortlægning af dit nuværende antal besøgende og rangering på søgeord.
  • Estimat for fremtidig antal besøgende og ny rangering på søgeord.'
  • Estimat for fremtidig vækst i kundekonvertering.
  • En konkret plan for at opnå disse estimerede resultater.

For at vi kan arbejde professionelt med din trafik, er det vigtigt at du har Google Analytics på din side – dette er som udgangs punkt et vigtigt værktøj for at vi kan se på din historie af trafik, som vi vil bruge fremadrettet.

Ovenstående er en proces og derfor anbefaler vi at vi tager løbende møder og går rapporter igennem

Ads

Får du nok ud af Ads?
Vi kan rådgive dig om Ads i bred forstand – Fra vores certificerede Google Ads eksperter, som også gerne laver en gratis gennemgang af din konto – får du hurtigt en professionel sparring, der giver dig et hurtigt overblik.

Har du din egen konto hos Google, hvad betaler du for dine Ads, prisen afhænger af hvor mange søgninger der er på de ord som du ønsker at findes på.

  • Ads optimering
  • Ads analyse
  • Youtube annoncering
  • Display annoncering
  • Ads workshop

SEO & Ads skal hele tiden bearbejdes og løbende opdateringer skal til – derfor skal du bruge Innomize, vi gør det for dig!

PPC står for Pay Per Click og er vigtigt for din online annoncering, her betaler man pr. klik, når mulige kunder søger og trykker på dine annoncer på Google.

Med den rigtige SEO & Ads indsats kan klikprisen bringes betragteligt ned og konverteringsraten op – og er du interesseret i at få relevant synlighed og flere kunder billigere, vil vi meget gerne tage en snak med dig om mulighederne for optimering af dit SEO & Ads-budget.

SEO - Søgemaskineoptimering

Vi har specialisterne til at give dig succes på Google, vi finder de rigtige søgeord sammen med dig og bygger det hele op og administrere det hele.

Ads-optimering

Få succes med dit annonce-budget med skarpere annoncetekster, forbedring af dine PPC-kampagnes struktur samt valg af søgeord, optimering klik og reducering af klikpriser som vi forhandler på plads for dig.

Konverteringsoptimering

Nettet er transparent og næsten alle data kan trackes: Har du styr på hvilke søgeord du tjener mest på –  mister du trafik? Hvilke kilder genererer flest kunder? Vi  hjælper dig med at besvare b.la.. disse spørgsmål, ved opsætning af vores tracking og analyse værktøj.

  

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 86 34 00 eller på mail info@innomize.dk hvis du vil høre mere om, hvordan din virksomhed kan bruge Innomize til SEO og Google Ads.