Storytelling

Storytelling...

Du kan have nok så godt et produkt – men hvis ikke du får fortalt det ”rigtige” budskab eller historie om dit produkt eller ydelse så har du tabt.

At fortælle en god historie kræver indlevelse og forståelse – Innomize har de folk der skal til for at skabe den helt rigtige historie, det handler om at dele en oplevelse med dine kunder så de køber og kommer igen.

I dag drejer det sig om at fortælle den gode historie – en historie som fortæller om den løsning du kan håndtere for kunden, når kunden har fået tillid til at du kan løfte opgaven – så er du MEGET langt i salgsprocessen.
 
Lad Innomize hjælpe dig med din kommunikation – vi er et bureau som består af journalister, tekstforfatter og kreative online medie folk som sammen skaber en kommunikations platform for dig og din virksomhed.
 
Ved dine kunder eller dine medarbejdere hvad virksomhedens grundværdier består af – hvis du målretter din kommunikation skaber du tryghed og tillid og dermed også mere salg og tilfredse medarbejdere.

Vi er specialister i at sprede dit budskab via sociale medier – dit budskab kan vi målrette mod de B2B kunder du ønsker, det er det der er fordelen ved sociale medier.

Vi skriver og skaber den gode historie, som du kan bruge på tværs af dine kommunikations platforme – indhold til website, nyhedsbreve, sociale medier, blog, presse meddelelser.

  

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 86 34 00 eller på mail info@innomize.dk hvis du vil høre mere om, hvordan din virksomhed kan bruge Innomize til storytelling.