Video & foto

Video content og professionelle fotos løfter dine budskaber

Video fanger, fastholder og...

Video har nogle helt unikke fordele, når virksomheder skal tale til deres målgruppe. Video er med til at fange, fastholde og... engagere dit publikum og er derfor et meget vigtigt element, når du skal markedsføre din virksomhed, nye produkter osv.

Hvordan får du fortalt din historie?

Vi har kun ét formål, nemlig at skabe værdi for dig, din virksomhed og selvfølgelig dine kunder – fortællingen via video, foto, tekster og speak kan Innomize håndtere fra start til slut - lige fra de strategiske overvejelser og til videoen skal distribueres/kommunikeres ud på forskellige platforme.

Video er næsten ikke til at komme uden om – videoer/billeder bliver vist på alle mobile enheder i dag, og tilgangen er nem, enkel og effektiv.

Brug video til at fortælle om dit produkt

Fang din modtager: Det handler om at give en oplevelse – lad være med at gå ned i for tekniske detaljer, gør det enkelt at forstå dit produkt - og så drejer det sig om at skabe tillid med det samme.

Video til produktvejledning: Det er her, du skal fokusere på at gå ned i detaljerne, og med video kan du forklare komplicerede ting på et øjeblik.

Casestory

Video og billeder fortæller 1.000 gange mere end ”bare” ord – Innomize har succes med at kombinere video, tekst og casestory – og vi kan hjælpe dig hele vejen i processen: Analyse, strategi, koncept, produktion og distribution.

Hvad kan du bruge video og foto til?

  • Vis dit produkt via video og/eller foto
  • Giv din kunder mulighed for nemt og hurtigt at finde ud af, hvordan dit produkt fungerer
  • Lav en kampagne, baseret på videoer, inden dit produkt skal på markedet.
  • Lav video og billeder, der kan bruges til alle online medier, sociale medier, website m.m.
  • Vis dine kunder, hvilke ansvarsområder dine medarbejdere har
  • Indtal beskeder til billeder i service systemer
  • Giv dine kunder en personlig hilsen

Kom nu til sagen!

Jo hurtigere og mere præcist du kan levere dit budskab, jo bedre. En god strategi er, at opsummere dit budskab på din video med én sætning. Fortæl historien, effekten af dit produkt og vis budskabet indenfor 30 sek.

Lækre fotos løfter din branding

Professionelle fotos er med til at krydre din historie - og til at sætte den ekstra finish på din branding. Det er da næsten synd at dele dine fantastiske produkter og gode historier med fotos af trist kvalitet. Tænk på, hvor meget mere det fanger folk og løfter din branding, hvis du får en professionel fotograf med på sidelinjen. Vi har den perfekte mand til opgaven, og vi hjælper dig meget gerne med den vigtige planlægning inden dit fotoshoot.

Mere information?

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 86 34 00 eller på mail info@innomize.dk hvis du vil høre mere om, hvordan din virksomhed kan bruge Innomize til video & foto.