Webdesign & shop

Webdesign er ikke bare et design - vores team af designere har stor ekspertise i specialt designet og professionelle web-sites - vi leverer kreativt design, som passer lige netop til dit brand og din virksomhed.

Innovation, kvalitet og personlighed!

Det er hvad dit web-site skal signalere overfor  besøgende på dit web-site.

Fra start involverer vi vores omfattende team af dygtige designere, grafiske kunstnere, webudviklere og programmører – det er vigtigt at vi får alle detaljer med og at alle har de samme mål og visioner for opgaven der skal leveres.

Vi leverer hurtigt og effektivt  – hvis du har spørgsmål eller har nogle detaljer som du ønsker at få udført taler du med den projekt ansvarlige (designeren) – designeren vil fra start tage højde for Google / SEO som er en vigtig del i designet.

Når en potentiel kunde besøger dit website har du fra 3-10 sekunder til at fange deres opmærksomhed, før de går tilbage for at lede efter en ny.

Du har brug for et dynamisk og fængslende design til at tiltrække dine kunder og for at holde på dem! – det er her vi kommer ind, vores team af professionelle designere vil give dig en hjemmeside der både er nem at bruge og visuelt tillokkende.

Sådan kommer vi i gang!

Sammen går vi din virksomhed igennem – hvad skal den vise ud af til, vi designer en løsning som er skræddersyet lige netop til dig.

Du kommer med ønsker og krav og vores grafiker skal nok sørge for at rådgive i den bedste retning.

Sørg for at tekster er udarbejdet på den rigtige måde – sørg for at få nogle billeder der fanger, kan du ikke selv så spørg Innomize vi har helt sikkert en ekspert på området.
   
   

Ønsker du at sælge online?
Så har vi den perfekte webshop løsning til dig!

Leder du efter et kreativt web-design firma – hos Innomize er vi specialiserede indefor e-handel, både til B2C og B2B markedet.

Med en webshop fra Innomize, er du sikker på at komme i toppen af søgemaskinerne – der er ingen begrænsninger af pladsen og selvfølgelig kan du integrere med alle andre systemer, såsom økonomisystemer, lagersystemer m.m.

SEO fundamentet er på plads – bruger venligheden er en vigtig del af webshoppen, derfor er det også vigtigt at du taler med vores specialister på området.

Du kan altid udbygge webshop løsningen alt efter behov, lad os sammen til at starte med lave en analyse om dit kunde grundlag og ud fra det designer og bygger vi webshop løsningen.

Tilfør flere moduler – til at starte med er der f.eks. søge funktion, billed database, Google analytics.

Webshoppen skal se godt ud og være nem at navigere i

Imponer dine kunder med et flot design og en løsning i responsivt design, der tilretter sig automatisk efter mobile platforme.

Udseendet og fornemmelsen af din online butik har en stor indvirkning i hvordan du kommunikere dit brand eller dine ydelser og produkter – det har stor betydning om kunder vil købe eller ej.

En præsentation af produkter skal være overskuelig og designet ser godt ud og så skal siden være spændende –  det er vigtigt at du læner dig op af Innomize´s specialister omkring netop disse områder.

Alle vores løsninger er i responsivt design, så løsningen kan ses på alle mobile enheder.

Vi følger dig hele vejen dvs. at når du har fået din webshop, så skal du også findes på nettet – SEO, AdWords specialister kan vi hjælpe dig med – vi udarbejder online annoncer for dig og selvfølgelig giver det god mening at bygget dit eget Social medie univers op omkring din webshop.

Online & trykte magasiner –  med et online magasin får du et dynamisk marketing værktøj – her får du mulighed for at samle dit budskab et sted og på en spændende måde.

På billeder, annoncer etc. kan du linke fra den ene side til den anden – det gør det mere dynamisk end normalt.

For at fastholde kunderne, kan du lave en direkte link indkøbs knap ud for et givent produkt eller ydelse og fortælle meget mere om det ønskede produkt nu og her.

Underhold læserne med video og lyd – på denne måde får du læserne til at blive længere på dit medie og skab en nu og her stemning som passer ind i dit budskab.

Online & trykte magasiner eller kataloger kan indekseres af søgemaskiner og dermed skaber du en øget trafik til dit web-site – du kan med bagved liggende værktøjer måle trafikken af læsere, hvilke sider kigger de på – på denne måde får du kendskab til hvad der er inteerssant for dine kunder at bruge tid på.

Med et online magasin viser du at du tænker på miljøet – du kan trykke og printe magasinet efter behov og kan redigere nu og her hvis der er behov for det – online magasinet som vi tilbyder, er selvfølgelig klar til alle mobile platforme.

Et online magasin kan du trykke efter behov og er derfor også mere økonomisk attraktivt – lad os fortælle dig om vores erfaring og vise dig hvad vores andre kunder gør.

Vi vil meget gerne have et uforpligtende møde med dig omkring Online & trykte magasiner – her vil en designer og en udvikler deltage, så alle spørgsmål kan blive besvaret med det samme.

  

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 86 34 00 eller på mail info@innomize.dk hvis du vil høre mere om, hvordan din virksomhed kan bruge Innomize til webdesign.