Casestory

Casestory SKAL være en del af din interne og eksterne kommunikation, og du har helt sikkert en masse gode historier. De skal bare lige findes frem og pudses af. Vores team af journalister, tekstforfattere, udviklere, designere hjælper med at skabe en spændende kommunikation for dig og din virksomhed.

Ved dine kunder eller dine medarbejdere hvad virksomhedens grundværdier består af? Hvis du målretter din kommunikation, skaber du tryghed og tillid og dermed også mere salg og tilfredse medarbejdere.

Budskab – til de rigtige kunder

Med det sociale medie univers som vi bygger op omkring dit website, har du mulighed for at målrette din markedsføring lige netop til det segment, du ønsker. Med disse værktøjer vil du kunne tiltrække kunder til din forretning, og det er ”rigtige” kvalitetskunder.

Mange tror, at det bare gælder om at få en masse besøgende. Men du kan have nok så mange besøgende, men hvis der ikke er nogle, der køber, så er det jo lige meget – så hellere have færre besøgende, og at det så er nogen, der køber. Det kan du få med sociale medie løsninger, og det er det, vi kalder for de ”rigtige” kvalitetskunder – storytelling eller casestory er med til at skabe det helt rigtige univers.

Sælg dine historier

Du skal ikke sælge dine produkter, du skal sælge din historie, altså en storytelling og casestory som gør dit produkt interessant, og det er det, vi er specialister i.

Fortæl om dine løsninger på en spændende måde

Du skal fortælle om din løsning og hvilket behov, du har dækket hos din kunde – vi udarbejder tekster og kommunikere dem ud på de sociale medier, online magasiner, branche orienteret medier. Vi målretter dine historier, så de rammer de rigtige medier og kunder.

Hvilken form skal dine historier have?

At fortælle en historie kan være enten som tekst, billeder eller video – vi finder ud af, hvad der er bedst for din virksomhed.

Igen er det vigtigt, at vi sætter den ”rigtige” journalist eller tekstforfatter lige netop på din virksomhed, så du får den rigtige historie ud med den rigtige kant.

  

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 86 34 00 eller på mail info@innomize.dk hvis du vil høre mere om, hvordan din virksomhed kan bruge Innomize til casestory.