Sociale medier

Sociale medier er en vigtig faktor for at få din virksomhed synlig i markedet. Vi hjælper vores kunder med at øge trafikken - og hermed omsætning.

Du har måske allerede en profil på Facebook, Linkedin, Twitter og/eller Instagram? Og du har fået det sat op, fordi du har hørt at det skal man... men ressourcerne rækker ikke til vedligeholdelsen.

Du drømmer om at få mange besøgende og likes... men hvis de mange besøgende og likes nu ikke er de ”rigtige” kunder, så har du brugt en masse tid på noget, som du ikke kan bruge til ret meget.

Innomize målretter din kommunikation på de sociale medier lige netop til den kundegruppe du ønsker – vi er eksperter i sociale medier, vi hjælper dig med at tale med dine kunder uanset om det er B2B eller B2C – vi analyserer dine kunder, markeder og lægger kommunikationen herefter.

Mennesker træffer beslutninger!

Det er følelser og relationer, der sælger i dag – og det er B2P (Business to People) du skal have fokus på. Vær kritisk med hvad du deler på de sociale medier og form dine budskaber, så de bliver relevante for dine kunder. Og husk at du ikke kun deler med en ansat i den virksomhed, du gerne vil ramme - men med et rigtigt menneske, som også har interesser og ønsker for, hvad de vil bruge deres tid til.

Hvordan kommer vi videre?

Sammen udarbejder vi en strategiplan for brugen af de sociale medier – budskabet skal være klart og målrettet, derfor skal vi have både vores tekstforfatter og kreative folk med ind over.

Du skal være klædt på!

Vi sørger for, at du og dine medarbejdere bliver klædt på til at forstå de sociale medier.

Indhold

Uanset hvilken platform der passer ind i din verden – skaber vi de rigtige historier, som dine kunder ønsker at høre.

Styring

Vi er hos dig 24/7 – vi overvåger feedback fra kunderne, vi sender dig løbende rapporter om aktiviteter, der er foregået – vi sørger hele tiden for at det rette budskab, når ud til beslutningstageren – Vi bygger og administrere indholdskalenderen.

  

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 86 34 00 eller på mail info@innomize.dk hvis du vil høre mere om, hvordan din virksomhed kan bruge Innomize til dine sociale medier.